Kronisk hovedpine og depression

Klienthistorier

Efter mit møde med Helle må jeg erkende, at hun overgår enhver af mine forventninger, eller mangel på samme.

Jeg mødte op med erfaring fra mange andre behandlere, og opfattede efterhånden mig selv som lidt af en hypokonder. Kort fortalt ”led” jeg af ondt i hoved/ryg og nakke, hvilket jeg har gjort næsten lige så længe, jeg kan huske tilbage, socialfobi, hvor det kunne give et sæt i mig, bare der var nogle i nærheden af huset derhjemme, en depression, som nok har stået på i næsten 10 år, manglende energi og så er jeg diabetiker. Har været hos diverse fysioterapeuter, kiropraktorer, zoneterapeut og massør gennem tiden, og så var akupunkturen nok mit sidste forsøg.

Egentlig var det bare for at prøve det rigtigt, for jeg havde allerede været forsøgskanin hos en akupunktør en gang for mange år siden, men så læste jeg en artikel om Helle i Lørdagsavisen, og så var det bare om at lave en aftale.

Helle så mildest talt lidt betænkelig ud, da jeg fremlagde min problematik, men heldigvis opgav hun ikke på forhånd. Helle advarede mig dog om, at det godt kunne tage lang tid, når det havde stået på så længe, og det var ikke sikkert hun kunne hjælpe mig. Bare at se hendes udtryk, imens jeg berettede, var en oplevelse!

I skrivende stund har jeg været hos Helle syv gange, og jeg må nok sige, at hun ved noget om, hvad hun laver :-)

Allerede efter første besøg, hvor min krop under Helles behandling reagerede efter forskrifterne (fortalte hun), kunne jeg nedsætte mit insulinforbrugdroppe Ipren’erne (smertestillende) når jeg skulle lave noget derhjemme, fik ny energi, så jeg gad/kunne foretage mig noget, når jeg kom hjem – kunne faktisk ikke lade være at lave noget – og efterhånden er jeg også kommet dertil, hvor jeg har lyst til at tage ud blandt andre mennesker, så jeg kan ikke takke Helle nok. Jeg har lidt tilbagefald indimellem, men de kan sagtens skyldes psykiske omstændigheder, som Helle bestemt ikke kan belastes for. Jeg er nu fuld af fortrøstning og mener, hun nok skal få hjulpet mig fremad!
Og nej, jeg får ikke noget for at rose hende, det kommer helt fra mit eget hjerte, og mine egne oplevelser! I skrivende stund tillader hun sig at holde ferie, så jeg må klare mig selv, men min fremgang kan ikke skjules!

Venlig hilsen
Helle Blankensteiner